Vacatures - EMR B.V. - Heerlen

Ga naar de inhoud

Vacatures

Uiteenlopende projecten stellen hoge eisen aan onze medewerkers. EMR heeft behoefte aan mensen met een gedegen technische achtergrond. Naast kennis speelt ervaring een belangrijke rol.

Momenteel hebben wij o.a. de volgende vacatures openstaan:


EMR is steeds op zoek naar medewerkers met een MBO++, HBO of TU achtergrond in de vakrichting Elektrotechniek, Werktuigbouw of Chemische Technologie.

Recente Vacatures: Piping Designer Plant 3DBedrijfsleiderConstructeur EplanWerkvoorbereider Openbare en Industriële VerlichtingPiping Engineer Plant 3DMechanical EngineerEngineer E & IPiping Designer Smartplant 3DProgrammeur Siemens S5 / S7


Engineer Eplan:
Door de aanhoudende vraag is EMR steeds op zoek naar Engineers met ruime Eplan ervaring.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

PLC Programmeur voor de Auto Industrie:
U gaat als PLC-progrmmeur werken aan productielijnen voor nieuwe modellen voor premium auto merken. Gebruik wordt gemaakt van Siemens S7 technieken. Voor deze functie moet u bereid zijn om langdurig buiten de regio Zuid-Limburg te werken. Een uitdagende Job voor iedereen die van geavanceerde (Robot) besturingen houd.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Projectleider Gebouwgebonden Installaties:
Onze relatie is een installatie bedrijf dat hoofdzakelijk projecten uitvoert op het gebied van gebouwgebonden installaties voor o.a. parkeergarages en openbare gebouwen. Projecten zijn van uiteenlopende aard en omvang. Naast ombouw en nieuwbouw zijn service en het realiseren van gerichte oplossingen onderdeel van uw werkzaamheden.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Electrical & Instrument Engineer:
De Engineer moet bekend zijn in de proces industrie, bij voorkeur in de papierindustrie, de chemie en/of de petro chemie. Daarnaast moet hij aansturing kunnen geven aan 3 - 5 tekenaar-constructeurs.
Een voltooide HBO opleiding Elektrotechniek en minimaar 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie is vereist.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Mechanical Engineer:
Als Mechanical Engineer bent u verantwoordelijk voor de specificatie, constructie en het ontwerpen van de machines en/of machinelijnen voor deels internationale projecten. Belangrijke aspecten hierbij zijn: de functionaliteit, de planning, het budget en de kwaliteit. Organisatorisch bent u verantwoordelijk voor de technische coördinatie en bewaakt u de budgetten en levertijden. Tevens verwachten wij dat u in staat bent om uw ontwerpen middels Autocad uit te tekenen.
Als Mechanical Engineer maakt u deel uit van het project-team.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Coördinator Service & Onderhoud:
Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een Coördinator voor Service en Onderhoudswerkzaamheden voor projecten en onderhoudsactiviteiten in Nederland. Wij zoeken een kandidaat met werkvoorbereider achtergrond in de vakrichting Werktuigbouwkunde met ervaring in de (proces) industrie. In deze coördineert u de voorbereiding, de planning en de afhandeling van service- en onderhouds projecten. Daarnaast moet u regelmatig adequaat handelen in geval van storingen. Tevens geeft u aansturing en ondersteuning aan de buitendienst monteurs. U maakt deel uit van het projectteam en bent zowel aanspreekpunt voor klanten en bedrijfsleiding, als voor de buitendienst.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Piping Engineer Plant 3D:
Als piping engineer bent u betrokken bij de uitwerking van industriële piping projecten en heeft u verantwoording voor de uitwerking van het ontwerp. U  werk nauw samen met andere disciplines. U gaat aan de slag voor projecten binnen de chemische- en petrochemische industrie.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Piping Designer Plant 3D:
Als piping Designer bent u betrokken bij de uitwerking van industriële piping projecten en heeft u verantwoording voor de uitwerking van het ontwerp. U  maakt deel uit van het project-team.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Werkvoorbereider Openbare en Industriële Verlichting:
Als werkvoorbereider organiseert, coordineert, en bewaakt u projecten in de verlichtings sector. U  maakt deel uit van een dynamisch project-team.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Bedrijfsleider:
Onze relatie is een industriële dienstverlener die totaal oplossingen biedt zowel op E & I vlak als op WTB gebied. Projecten zijn van uiteenlopende aard en omvang. Naast ombouw en nieuwbouw zijn service en het realiseren van gerichte oplossingen onderdeel van uw werkzaamheden.  

De bedrijfsleider heeft een coördinerende en aansturende functie naar de operationele afdelingen zoals werkvoorbereiding en montage. Klantgerichte oplossingen en klant tevredenheid staan hoog in het vaandel.
Ter ondersteuning van de directie is de bedrijfsleider bevoegd tot het nemen van besluiten van operationele aard.

De Bedrijfsleider valt organisatorisch onder de directie en rapporteert als zodanig aan de directie.
( Zie tevens uitgebreider Functie Profiel )

Solliciteren: mail uw cv naar info@emr.nl

(Up)
Telefoon : 0031-(0)45-523 34 32
E-mail :
EMR B.V. - Heerlen (NL)
Een Uitdagend Perspectief..
Terug naar de inhoud