Uw Carrière - EMR B.V. - Heerlen

MENU
Ga naar de inhoud

Uw Carrière

Graag gaan wij samen met u de uitdaging aan!

Als ingenieur of hoger opgeleid techneut wilt u in u baan genoeg worden uitgedaagd. Bij EMR bent u verzekerd van uitdagende projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers. Als middelgroot ingenieursbureau hebben wij veel te bieden.
Onze specialisten zijn namelijk veel meer dan alleen een visitekaartje voor EMR. Wat onze medewerkers delen is professionele mentaliteit en flexibiliteit, willen zich graag onderscheiden, en zijn gedreven.

Ruimte voor ambities

Graag luisteren wij naar uw ambities zodat we uw toekomstperspectieven kunnen waarmaken. Doordat wij breed georiënteerd zijn in de markt, zijn wij op zoek naar de beste match!

Specialisten voor specialisten

Wij zijn gespecialiseerd in uw vakgebied, ambities en gewenste werkomgeving. EMR weet uw kwaliteit en expertise op waarde te schatten en deze te vertalen naar een van de vele projecten.

Medewerkers zijn onze ambassadeurs!

Binnen EMR is er een informele sfeer met korte lijnen. Wij zijn trots op onze medewerkers; Daardoor is er weinig verloop van personeel. Betrokkenheid en persoonlijke begeleiding is een belangrijke pijler binnen EMR.Wilt u zichzelf onderscheiden bij een van onze vele opdrachtgevers? Neem dan contact met ons op, en beoordeel zelf of deze benadering ook bij u past.
EMR B.V. - Heerlen (NL)
Tel: +31-(0)45-523 34 32
E-mail:
Terug naar de inhoud