Uitvoerder E & I - EMR B.V. - Heerlen

Ga naar de inhoud
Functieprofiel Uitvoerder Elektro & Instumentatie (E & I):

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf in midden Limburg.
Als project uitvoerder begeleid je de uitvoering van projecten en onderhoudsklussen op E&I gebied. Dit zijn zowel CAPEX (Investeringen) als OPEX (Operationele kosten) projecten. Je wordt hierbij al in een vroeg stadium betrokken bij het projectteam zodat je in de voorbereidende fase al weet welk project er op je wacht. Van kick-off tot en met het inbedrijf nemen van de installatie, jij weet wat er speelt, maakt een correcte en haalbare planning en blijft de voortgang monitoren en rapporteren totdat het project volledig is afgerond.


Functie omschrijving
Als project uitvoerder heb je een afwisselende baan waarvan een werkdag lastig te beschrijven is, omdat deze er altijd anders uitziet. Maar dat maakt deze baan ook juist interessant! Het is belangrijk dat je sterk bent in je communicatie: als project uitvoerder ben je de spil tussen theorie en praktijk en weet je zowel interne als externe medewerkers die betrokken zijn bij de uitvoering van het project te motiveren om alles volgens afspraak en op tijd op te leveren. Je stemt de werkmethodes met alle partijen af en zorgt ervoor dat alle betrokkenen op de hoogte zijn van de veiligheidsregels.

De ene dag ben je bezig met een project op het gebied van hoogspanning en de volgende dag ben je bezig met een aanpassing van het DCS systeem. Door betrokken te zijn bij diverse soorten projecten, kun je jezelf blijven ontwikkelen en hoef je je geen moment te vervelen. Je hebt veel vrijheid om je eigen werk in te delen en te organiseren, uiteraard met de ondersteuning van een professioneel team collega’s om je heen.

Verder ben je ook bezig met:
  • Het begeleiden van grotere revisies die een projectmatige aanpak vereisen;
  • De administratieve afhandeling van een project (voortgang, kosten, rapportages, etc.).


Je profiel
Jij bent een praktisch ingesteld persoon die planmatig te werk gaat. Je hebt al enkele jaren ervaring opgedaan met het begeleiden van projecten en weet daardoor op de juiste momenten actief je verantwoordelijkheid te nemen. In je communicatie weet jij altijd de juiste snaar te raken, waardoor zowel interne als externe medewerkers er samen met jou voor zorgen dat een project volgens afspraak wordt opgeleverd en in bedrijf kan worden genomen.


Functie eisen
  • HBO werk- en/of denkniveau in de richting van Elektro en Instrumentatie;
  • ten minste enkele jaren werkervaring met E&I installaties in de procesindustrie of vergelijkbaar;
  • ervaring met ontwerpen van industriële E&I installaties en/of besturingen is een pré;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré);
  • ervaring met het maken van projectbegrotingen, tekeningen, bestekken, materialen en methoden van uitvoering;
  • de bereidheid tot het meedraaien in het consignatierooster.

En uiteraard heb jij passie voor techniek, zowel voor oude als voor nieuwe technieken. Want binnen ons bedrijf vormen oud en nieuw een goede basis voor een stabiel proces.

Terug naar de inhoud