Uitvoerder (Infra) - EMR B.V. - Heerlen

Ga naar de inhoud
Functieprofiel Uitvoerder Infra:


Afdelings Informatie
Wij zoeken voor onze klant, binnen de afdeling Engineering en Aanleg ervaren Uitvoerders. De afdeling Engineering en aanleg (E&A) is  verantwoordelijk voor de engineering en realisatie van uitbreiding en vervanging van hoofdnetten en maatwerkaansluitingen. Binnen de afdeling wordt naast het ontwerp een definitief plan gemaakt voor uitvoering. Aangezien er in teams wordt gewerkt, is er veelvuldig contact tussen de teamleden onderling. Verder worden er contacten onderhouden met interne partijen (o.a. Asset Management, Netbeheer en Bedrijfsvoering) en externe partijen (Aannemers en Overheden).


Standplaats / Regio
De werkzaamheden worden afhankelijk van de vacature uitgevoerd in Noord-Brabant of Limburg. U werkt vanaf een vaste standplaats


Functie omschrijving
Als uitvoerder bent u verantwoordelijk voor de voortgang van de diverse projecten. U houdt toezicht op naleving van de werkprocessen en veiligheidsvoorschriften. U maakt werkplannen en schakelplannen en voert schakelhandelingen uit in het elektriciteit distributienet. Daarnaast beoordeelt u uitvoerende medewerkers op vakmanschap en veiligheid gerelateerde competenties. U verzamelt, beoordeelt en levert gegevens aan met betrekking tot de kwaliteit en kwantiteit van het verrichte werk.


Eisen
  • U heeft een afgeronde opleiding MBO niveau 4.
  • U heeft ruime werkervaring in de techniek, bijvoorbeeld in de installatietechniek, monteur, of voor de aannemerij.
  • Competenties zijn belangrijk; zie onder.
  • In verband met veiligheidseisen dient u de Nederlandse taal in woord en geschrift te beheersen.


Wensen/ pré’s
  • U bent in het bezit van aanvullende relevante vak- en veiligheidsopleidingen / veiligheidsaanwijzingen (o.a. VCA-VOL, BEI).
  • U heeft affiniteit met Gas


Competenties
U werkt kwaliteits- en resultaatgericht. U bent in staat om je eigen werk te plannen en te organiseren. Daarbij durft u verantwoordelijkheid te dragen en kan dit ook uitdragen in het team. U beheerst een goede mondelinge en schriftelijke communicatie.  U kunt goed schakelen op verschillende niveaus. U kunt goed projectmatig werken; u kunt verschillende ballen tegelijk in de lucht houden.
U staat stevig in je schoenen en hebt een dikke huid.
Terug naar de inhoud