Junior Tekenaar Secundaire Beveiligingen - EMR B.V. - Heerlen

Ga naar de inhoud
Functieprofiel Junior Tekenaar Secundaire Beveiligingen:


Afdelingsinformatie
 
Voor een klant in de infra (netwerk beheerder elektra & gas) zoeken wij een junior tekenaar. Als tekenaar data secundaire beveiligingen kom je te werken op de afdeling Engineering en Aanleg, binnen het team Data Verwerking. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de engineering en uitvoering bij uitbreiding en vervanging van hoofdnetten, maatwerkaansluitingen en huisaansluitingen elektra en gas.


Functieomschrijving
 
Je draagt als medewerker secundaire beveiligingen zorg voor het verwerken van de secundaire tekeningen (stroomkringschema’s).
 
Dit doe je aan de hand van opgeleverde (project)revisies en incidenteel op basis van dataprojecten. Het uiteindelijke doel na de inwerkperiode is het ondersteunen van de engineers bij de verwerking van secundaire beveiligingen. Het tekenen in Autocad-TPZ is een belangrijk onderdeel van je functie. Daarnaast verricht je ook administratieve werkzaamheden en zorg je voor het afdrukken van de benodigde tekeningen.
 
Je signaleert verbeterpunten en draagt deze aan als verbetervoorstellen om de datakwaliteit in de systemen te verhogen.

De focus in je werk komt meer en meer te liggen op “datakwaliteit” dankzij de steeds verder gaande digitalisering van taken en processen.
 
Je ziet jezelf graag als het laatste menselijk vangnet voor foutieve data en door je goede communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat je alsnog de benodigde info krijgt van je collega’s. Ervoor zorgdragen dat we steeds actuele en correcte data in onze systemen verwerkt hebben is niet alleen voor onze klanten belangrijk, maar is ook wezenlijk voor de veiligheid van onze collega’s in het veld! Het verder digitaliseren van taken en processen zal nog wel een tijdje doorgaan. Je vind het leuk om in al deze veranderingen mee te denken.


Eisen
Onze voorkeur gaat uit naar een MBO+’er richting energie- of elektrotechniek.

Enige ervaring in Autocad en grafische systemen is dan ook een must.
Ervaring met installatiewerk / stroomschema’s. Elektrotechnische achtergrond.

Woonregio: Woonachtig in Noord Limburg of op rijdbare afstand van deze locatie.


Competenties
De gevraagde (aantoonbare) gedragscompetenties zijn echter veel belangrijker dan een ruime ervaring in de systemen. Je wordt naast de te volgen opleidingen (Meridian) , ook door een ervaren collega begeleid, om op termijn op het gewenste  niveau te komen, mede door jouw eigen inzet van de vereiste competenties.

We verwachten van je dat je goed kunt samenwerken, plannen en organiseren. Daarnaast neem je initiatief, ben je vooral gedreven, leergierig, kwaliteits- en resultaatgericht, beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, en kun je nauwkeurig werken en heb je oog voor de details.

Als tekenaar data secundaire beveiligingen voer je het juiste gesprek met de interne klant (uitvoerder, engineer) om samen de datakwaliteit te borgen. Je laat je hierbij zien als een proactieve gesprekspartner. Ook ben je flexibel en vind je het leuk om in de verandering(en) mee te gaan.
 
Terug naar de inhoud