Engineer (Infra) - EMR B.V. - Heerlen

Ga naar de inhoud
Functieprofiel Engineer Infra:


Afdelings Informatie
Wij zoeken voor onze klant, binnen zijn afdeling Engineering en Aanleg ervaren Engineers. De afdeling Engineering en aanleg (E&A) is o.a. verantwoordelijk voor de engineering en realisatie van uitbreiding en vervanging van hoofdnetten en maatwerkaansluitingen. Binnen de afdeling wordt naast het ontwerp een definitief plan gemaakt voor uitvoering. Aangezien er in teams wordt gewerkt, is er veelvuldig contact tussen de teamleden onderling. Verder worden er contacten onderhouden met interne partijen (o.a. Asset Management, Netbeheer en Bedrijfsvoering) en externe partijen (Aannemers en Overheden).


Standplaats / Regio
De werkzaamheden worden afhankelijk van de vacature uitgevoerd in Noord-Brabant of Limburg. U werkt vanaf een vaste standplaats


Functie omschrijving
Als engineer vertaalt u de klantwensen binnen de kaders naar ontwerpen en bent u verantwoordelijk voor budget, risico, tijd, informatie en kwaliteit. U inventariseert de behoeftes van zowel de interne als de externe klant en adviseert hen over technische oplossingen en de financiële gevolgen daarvan. Vervolgens vertaalt u de wensen naar een ontwerp en zorgt voor schouwingen en technische analyses. Ook de administratieve afhandeling hoort bij uw verantwoordelijkheden, zo zorgt u voor de benodigde vergunningen, zakelijke rechten en aankoop van gronden. Tevens maakt u een globaal netontwerp. De volledige projectmap draagt u tijdig over naar uitvoering. U zorgt voor een vlotte doorstroming en een vlotte afsluiting van het project.


Eisen
  • U beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal een MBO diploma, voorkeur op technisch niveau.
  • U heeft affiniteit met het vak.
  • U bent gemotiveerd en kunt snel leren.

Wensen/ pré’s:
  • MTS of HTS Elektrotechniek
  • Ervaring met de werkzaamheden
  • U heeft kennis van ontwerpen, calculatiemethoden, ontwerprichtlijnen, tarieven en regelgeving, netcomponenten en diepgaande specialistische kennis op Elektra (MS) en/of Gas (HD).


Competenties
We verwachten dat u goed kunt samenwerken, plannen en organiseren. U toont eigenaarschap. Tevens bent u gedreven, resultaatgericht en klant- en kwaliteitsgericht. Met uw goede communicatieve vaardigheden weet u anderen te overtuigen.Terug naar de inhoud